O NAMA

Obrt za usluge Interijeri Šešek posluje od 1998. godine. Iz obrta kojeg je činilo svega nekoliko ljudi, predanim radom, odgovornošću spram klijenata i neprestanom težnjom prema vrhunskoj kvaliteti, postali smo jedan od najuspješnijih obrta na području suhe gradnje u Republici Hrvatskoj, a i šire.

Usluge

U područje našeg djelovanja ubraja se izvođenje staklenih pregrada, pomičnih stijena, gipskartonskih radova, protupožarnog brtvljenja te soboslikarskih i ličilačkih radova.

Sadašnjost i budućnost

Obrt trenutno broji petnaestak ljudi koji se kontinuirano stručno usavršavaju i unaprijeđuju svoja znanja kako bi konkurirali sve većim zahtjevima koji se postavljaju u struci. Osim osposobljenog kadra, visoku profesionalnost osiguravaju kvalitetni alati, materijali, vozni park i oprema koja prati razvoj moderne tehnologije. Kako bismo zajedno razvili zavidnu kvalitetu, surađujemo i sa mnogim firmama sličnoga područja djelovanja, a neke od njih su: Liko-s Češka, Metalyeso, Tabigal, Metalgips Europa-Španjolska i mnoge druge iz Republike Hrvatske.

Zadovoljstvo korisnika

Dvadesetogodišnji opstanak obrta, naravno, ne bi bio moguć bez zadovoljstva svih primatelja usluge. Oni su prepoznali da im, osim navedenih kompetencija, točnosti izvedbe i poštivanog vremenskog roka, pružamo i garanciju našega rada te da uvijek bezkompromisno stojimo iza svojih načela. To je, naravno, dovelo do stvaranja obostranog povjerenja koje je prepoznato i izvan granica Republike Hrvatske. Tako se možemo pohvaliti poslovanjem i u državama kao što su: Švedska, Danska, Njemačka, Italija, Češka, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Albanija.

Misija i vizija

Na kraju, uređenje interijera ima samo jednu misiju – kvalitetnim i funkcionalnim oblikovanjem prostora osigurati ljudima ugodno i zdravo, kako poslovno, tako i privatno okruženje. Naša vizija je jednostavna – nastaviti razvoj i napredovanje te nastaviti osiguravati kvalitetu izvedenih radova.

O osnivaču

Davor Šešek rođen je 1969. godine u Zagrebu. Nakon završetka srednje građevinske tehničke škole, upisao je Arihitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje je 1995. godine stekao zvanje inženjera arhitekture. Tijekom studija, na radu u Njemačkoj, upoznaje se sa sustavima suhe gradnje. Nakon završetka fakultetskog školovanja zapošljava se u tada najvećoj firmi za izvođenje gipskartonskih radova u Hrvatskoj te obavlja poslove ugovaranja i organizacije radova. Nakon stečenog iskustva i prikupljenih znanja, 1998. godine osniva obrt za usluge Interijeri Šešek te nastavlja osobno usavršavanje i unaprjeđivanje obrta do danas.

20

Godina iskustva

2500

Odrađenih projekata

500

Zadovoljnih klijenata

15

Zaposlenika