obratite nam se s povjerenjem

Obrt Interijeri Šešek bavi se izvođenjem radova na uređenju interijera te pruža usluge suhe gradnje. Pojam suhe gradnje označava način gradnje montažom kod koje nakon završetka radova nije potrebno sušenje konstrukcije. Prednosti takve gradnje su prije svega jednostavnost i brzina.

Staklene stijene

Staklene pregrade odlikuju se visokim estetskim vrijednostima a koriste se najčešće kao prozirne ili zamućene pregrade u poslovnim prostorima te uredskim prostorijama.

KONTAKT

Pomične stijene

Pomične stijene su mobilni elementi koji pregrađuju dvije prostorije, a njihovim se sklapanjem po potrebi dva prostora spajaju u jedinstvenu cjelinu. Primjenjuju se u kongresnim dvoranama, uredima za sastanke te mnogim drugim prostorima čija je namjena promjenjiva.

KONTAKT

Gipskartonski radovi

Gipskartonski radovi je naziv za sistem gradnje koji se sastoji od ploča na bazi gipsa koje su ovijene čvrstim kartonom te čelične konstrukcije na koju se ploče učvršćuju pomoću vijaka. Na taj način izvode se pregradni zidovi, spušteni stropovi te razne obloge.
Pregradni zidovi na bazi gipskartona služe pregrađivanju prostora, a osim brzine, prednost takvog sustava je i laka reorganizacija prostora budući se zidovi vrlo lako uklanjaju. Moguća je izvedba i vodonepropusnih, vatrootpornih zidova.

KONTAKT
Protupožarno brtvljenje

Protupožarno brtvljenje

Moderne zgrade podijeljene su u nekoliko požarnih sektora. Požarni sektor osigurava da se, ukoliko požar i nastane u jednom dijelu zgrade, spriječi ili uspori širenje požara i dima na ostatak objekta. Mnoge instalacije u zgradama prodiru kroz protupožarne zidove i stropove te tako onemogućavaju zadržavanje požara osim ako se ne primjene specijalni i dokazani materijali i sustavi brtvljenja. Ti sustavi spadaju u pasivnu protupožarnu zaštitu.

KONTAKT
Protupožarno brtvljenje

Soboslikarski i ličilački radovi

Kako bi se zadovoljili estetski i zdravstveni uvjeti, površine i elementi unutarnjih prostora izlažu se završnoj obradi specijaliziranim materijalima.

KONTAKT

Spušteni stropovi od ostalih materijala

Osim gipskartonskih, moguća je izvedba aluminijskih, metalnih, mineralnih i gipsvlaknastih spuštenih stropova, a namjena im je uglavnom dekorativna.

KONTAKT
20

Godina iskustva

2500

Odrađenih projekata

500

Zadovoljnih klijenata

15

Zaposlenika